Diensten

Shape

Onze Diensten

If you can think it, we can web it.

Bent u op zoek naar een nieuwe website, een totaal nieuwe huisstijl of een logo? RocketCube biedt diensten aan die u helpt uw doelen te behalen.

RocketCube is gespecialiseerd in op maat gemaakte WordPress websites. Tijdens het designproces bent u, als klant, van het begin tot het eind betrokken. Door onze diverse expertises is er veel mogelijk. Daardoor heeft u uiteindelijk een gebruiksvriendelijke en moderne website die u gemakkelijk kunt onderhouden. Hoe tof is dat?

De uitstraling van u bedrijf is meer dan alleen lettertypes en kleuren. Als u uw bedrijf in een nieuw ontworpen jasje wilt hijsen dan biedt RocketCube u de mogelijkheid. Wij ontwerpen nieuwe, moderne en strakke huisstijlen die bij u past. RocketCube verzorgt uw huisstijl van A-Z. Wij matchen niet alleen kleuren bij uw lettertype maar ook uw visitekaartjes, briefpapier, offertes en facturen. Vraag naar de mogelijkheden.

Naast het maken van websites maakt RocketCube ook logo’s. Bij het ontwerpen van uw logo bent u zelf volledig betrokken. Daardoor bent u aan het eind van het proces altijd tevreden met het resultaat. Neem contact op met onze designer, Lara, als u benieuwd bent naar de mogelijkheden!

Het onderhouden en up-to-date houden van u website is belangrijk, maar kost ook veel tijd en moeite. RocketCube biedt u de mogelijkheid om het onderhoud van uw site uit handen te geven voor een eerlijke prijs. Wanneer wij het onderhoud van uw site doen staan wij nauw met u in contact om uw wensen over uw website realiteit te maken. 

Shape

Onze CASES

Hoe wij onze klanten hebben geholpen.