De Vries Timmerwerken

De Vries Timnmerwerken website

Voor De Vries Timmerwerken heeft RocketCube een op-maat gemaakte website geleverd. Lees hieronder hoe wij onze klant hebben geholpen.

WordPress website

Voor de klant is met behulp van WordPress een website gemaakt. De website is ontstaan door nauw contact met de klant en het uiteenzetten van de doelen. De klant wilde een professionele portfolio website waar zijn timmerwerken kon laten zien. RocketCube heeft de doelen vertaald in een prachtig website.

Huisstijl

Bij een huisstijl hou je rekening met design; zoals het logo, briefpapier, visitekaartjes, website en dergelijke. Hierin heeft RocketCube de huisstijl voor De Vries Timmerwerken ontworpen die de uitstraling heeft die bij de klant past.

Visitekaartje De Vries Timmewerken

Logo

Een logo is vaak het eerste wat jouw klanten zien wanneer zij op zoek zijn naar een bedrijf dat een oplossing heeft voor het probleem wat ze hebben. Jij kunt dit probleem oplossen voor hen, maar dan moeten zij wel aan je denken, wanneer ze de keuze maken voor welk bedrijf ze gaan. RocketCube heeft daarom een logo ontworpen die makkelijk is om te onthouden.

Onderhoud

Een website onderhouden is erg belangrijk. Door de website up-to-date te houden en de nodige installaties uit te voeren blijft de website optimaal werken. Bij RocketCube vinden wij het belangrijk dat u maximaal kan genieten van jouw website. Daarom heeft onze klant ervoor gekozen om zijn website te laten onderhouden bij RocketCube.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Ons team staat voor u klaar om u verder te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.