Rogine Ruyters Coaching

Voor Rogine Ruyters Coaching heeft RocketCube een op-maat gemaakte website geleverd. Lees hieronder hoe wij onze klant hebben geholpen.

 

WordPress website

De website is gemaakt in WordPress en met behulp van makkelijke software is de website goed te onderhouden, met een lage leercurve. De website is vooraf ontworpen door onze designer, Lara, waarbij goed is gelet op de UX/UI design, waardoor er een optimale gebruikerservaring tot stand is gekomen. De klant is vanaf het begin tot het einde van het ontwerpproces betrokken geweest, waarbij na wederzijds instemmen de dienst is afgeleverd. Na het bouwen was de website klaar voor gebruik. Onze klant kon, na de overdracht, direct aan het werk en was in staat om zelfstandig haar website te onderhouden.

Huisstijl

De website moest naast het ontwerp ook een huisstijl hebben. Hiervoor heeft RocketCube samen met de klant gekeken naar de juiste kleursamenstellingen en is vervolgens een keuze gemaakt voor de lettertypes. De huisstijl is zodoende zelf ontstaan en is terug te zien op de website.

Logo

Voor de website en voor de identiteit van het bedrijf is er door RocketCube een logo ontworpen. Het logo is door samen te brainstormen met de klant en het opleveren van meerdere versies tot stand gekomen. Het doel van een logo is dat het, ondanks de wellichte eenvoudigheid, kracht uitstraalt en pakkend is. Het logo van Rogine Ruyters Coaching straalt illustratief professionaliteit en klasse uit.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Ons team staat voor u klaar om u verder te helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op.